loader
Websiterenovatie

Websiterenovatie

Wordt jouw website niet goed weergegeven op mobiele apparaten? Scoort jouw website slecht in Google? Was jouw website hartstikke hip in de jaren 90? Kortom, heb jij of heeft jouw bedrijf al een website, maar is deze niet helemaal van deze tijd? Dan is het tijd voor een websiterenovatie!

Wat is websiterenovatie?

Websiterenovatie komt erop neer dat de inhoud van jouw bestaande website wordt overzet in een nieuwe WordPress website, inclusief de functionaliteiten die je in je oude website al had. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om bepaalde functionaliteiten direct te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een bestelformulier door een webshopmodule, of door simpelweg het toevoegen van een online betaalmogelijkheid.

Vijf voordelen van een nieuwe website

  • Jouw website zal ook op mobiele apparaten goed worden weergegeven en functioneren
  • De structuur van je website voldoet aan de nieuwste normen, wat beter is voor je SEO (Google rangschikking)
  • Jouw nieuwe website is eenvoudig te beheren en zelf uit te breiden
  • Je kunt (zelf of door mij) nieuwe mogelijkheden/functionaliteiten toevoegen
  • Tot slot vormt jouw website jouw digitale visitekaartje. Jouw nieuwe website ziet er helemaal van deze tijd uit.

Wat kost het vernieuwen van mijn website?

Je hebt al een compleet vernieuwbouwde website voor slechts € 449,-, afhankelijk van de functionaliteiten en inhoud van je bestaande website en de wensen voor de nieuwe website. Vul hieronder eenvoudig het adres in van jouw huidige website inclusief de eventuele aangepaste functionaliteiten die je in een nieuwe website wilt hebben en je ontvangt binnen één werkdag per e-mail een vrijblijvende prijsindicatie.