loader
header_webdesign

Webdesign

Je wilt een nieuwe website, of vind het de hoogste tijd om je huidige website helemaal van deze tijd te maken? Je weet al precies hoe die nieuwe site eruit moet zien, of je wilt er juist zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn? Voor iedere situatie en ieder budget zijn er volop mogelijkheden. Maar alles begint bij jouw wensen.

Om je alvast een indruk te geven van wat ik voor je zou kunnen betekenen geef ik je hieronder wat algemene informatie over de mogelijkheden die ik bied.

Mocht je vragen hebben of vrijblijvend de mogelijkheden willen bespreken, vul dan het formulier aan de rechterzijde in of bel mij.

Dienstverlening op maat

Ongeacht wat jouw wensen zijn en wat jouw budget is, ik probeer altijd mijn dienstverlening zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Dit bespreken wij tijdens een kennismakingsgesprek.

WordPress CMS

Ik maak mijn websites in WordPress, het meestgebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Binnen dit CMS kun je eenvoudig zelf je website beheren en onderhouden. Je ontvangt van mij een handleiding hoe je dit kunt doen.

WordPress maakt gebruik van zogenaamde templates, dit zijn complete website ontwerpen. Er bestaan duizenden templates. Op basis van jouw wensen zal ik een voorstel doen voor het template dat het beste hierop aansluit. Doordat deze templates al zijn ontworpen scheelt dat aanzienlijk in de totaalprijs. Het gekozen template pas ik volledig aan op de gewenste look & feel. Ook de functionaliteiten van het template kunnen volledig worden aangepast en uitgebreid.

Jouw website wordt zodoende dus een unieke website die past bij jou en/of jouw bedrijf.

Responsive ontwerp

Alle door mij geleverde websites zijn voorzien van een responsive ontwerp. Dit betekent dat je website er ook op mobiele telefoons en tablets piekfijn uit ziet en goed functioneert.

SEO-optimalisatie

Ik zorg er standaard voor dat jouw website goed vindbaar wordt voor Google en andere zoekmachines. Je website wordt voorzien van de populaire YOAST-plugin. Hiermee kun je eenvoudig zelf je teksten zoveel mogelijk zoekmachinevriendelijk maken. Tevens wordt jouw website voorzien van een sitemap-plugin die er automatisch voor zorgt dat crawlers van zoekmachines jouw site goed kunnen indexeren.

Uiteraard is het (tegen meerprijs) ook mogelijk om de vindbaarheid van jouw website handmatig verder te optimaliseren.

Webshop

Wil je producten of diensten gaan verkopen via jouw website? Ik heb ruime ervaring met het opzetten van webshops en de implementatie van betaalmethoden als iDEAL, PayPal en creditcard.

Domeinregistratie & hosting

Bij alle pakketten bied ik domeinregistratie & hosting aan. Het verhuizen van een reeds geregistreerde domeinnaam is kosteloos. Ik breng jouw website onder bij een gerenommeerde provider die zijn servers in Nederland heeft staan. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van het hostingpakket:

1 GB opslag voor website en e-mail (indien gewenst uitbreidbaar)
10 GB dataverkeer per maand (indien gewenst uitbreidbaar)
Supersnelle SSD-opslag
Onbeperkt aantal mySQL-databases
Onbeperkt aantal e-mailadressen
Onbeperkt aantal subdomeinen
Eigen beheerinterface (DirectAdmin)

Mocht je zelf al een hostingpartij hebben en je website daar willen laten staan, dan is dit natuurlijk ook mogelijk, mits de betreffende server voldoet aan de eisen die WordPress stelt (meestal wel het geval).

Updates

Geregeld verschijnen er belangrijke (veiligheids-/)updates van WordPress die jouw website beschermen tegen misbruik/hacken. Je kunt ervoor kiezen om deze updates automatisch of handmatig te installeren. Voordeel van het handmatig updaten is dat ik controleer of jouw website volledig compatible is met de nieuwste WordPress-versie en eventuele problemen kan oplossen.

Naast de grote updates zijn er ook regelmatige kleinere updates die de werking van jouw website optimaliseren. Bovendien bestaat een website uit meerdere zogenaamde plugins (functionaliteiten zoals een contactformulier). Deze plugins worden ook geregeld geüpdated en zorgen ervoor dat jouw site goed blijft werken. Als je ook wilt dat ik deze updates uitvoer kun je een onderhoudscontract afsluiten.